Betingelser Hjem Om oss
-Fjerner de mest gjenstridige flekkene -Umiddelbar effekt - Ikke nødvendig med vann - pH nøytral -Deilig lukt Cavalor Bianco Spray er designet for bruk på grå, hvite og lyse hester og hvite ben, men også for skitne eller flekkete områder på andre pelsfarger. Resultatet? En ren pels som skinner med en silkeaktig følelse og en fantastisk duft. Cavalor Bianco Spray inneholder hvitt pulver som aktiveres når det sprayes på flekker. Cavalor Bianco Spray inneholder silikoner av høy kvalitet. Disse forhindrer at smuss fester seg til pelsen, noe som gjør det enkelt å fjerne med en klut, og skaper et beskyttende lag uten å dekke til huden. Cavalor Bianco Sprays formel er pH-nøytral og vil ikke skade hudens naturlige talg. Cavalor Bianco Spray er også beriket med arganolje for å gi pelsen næring og fuktighet. Denne naturlige oljen er høy i vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Det er ikke nødvendig med vann. Påfør pulveret på flekken og la virke i noen minutter. Tørk deretter av flekken og overflødig pulver med en tørr klut.
Lagerstatus: 116
215 kr
- +
- Dyprensende sjampo - Perfekt for vansklige flekker - PH-nøytral Om produktet. Med Cavalor Bianco Wash kan hvitt virkelig bli hvitt igjen. Selv gjenstridige gress-, avføring- eller urinflekker på hvite ben eller andre pelsfarger. Den unike formelen fjerner flekker uten å irritere huden. Hviste du? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hesteskinn er 7,0 – 7,4. Bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra hestens hud, noe som gjør den tørr og flassende. Produkter med høye pH-verdier (som sterke vaskemidler) absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Cavalor Bianco Wash inneholder høykonsentrerte vaskemidler, slik at bare en liten mengde produserer mye skum for å fjerne selv de mest gjenstridige flekkene. En flaske Cavalor Bianco Wash varer lenge. Hvordan å bruke? Cavalor Bianco Wash er en høykonsentrert sjampo. Bland sjampoen i en bøtte med vann eller påfør en liten mengde direkte på flekker for fantastiske resultater. Tips. Etter påføring, la sjampoen trekke inn en liten stund før du skyller med varmt vann.
Lagerstatus: 71
355 kr
- +
Denne sommeren hjelper vi ryttere med å få skimlene til å se hvitere ut enn hvitt. Hvordan? Med kombinasjonen av Bianco Wash og Bianco Spray, selvfølgelig. Dette power-paret overvinner alle gjenstridige flekker. Kan brukes på alle hester, fjerner flekker uansett farge på hesten. Sommerens kampanjepakke: Kjøp Bianco Wash og få en Bianco Spray gratis.
Lagerstatus: 34
355 kr
- +
Hudvennlig shampo. Bland Equi Wash med varmt vann, gni det godt inn i pelsen og skyll av med lunkent vann.
Lagerstatus: 7
799 kr
- +
Hudvennlig shampo. Bland Equi Wash med varmt vann, gni det godt inn i pelsen og skyll av med lunkent vann.
Lagerstatus: 7
669 kr
- +
- Forfriskende og nærende sjampo. - Renser og nærer for en strålende pels. - Med provitamin B5 og glyserin. - pH-nøytral Mer om produktet. Cavalor Equi Wash er den ideelle sjampoen for å skjemme bort hesten din på vaskedagen. Denne pH-nøytrale sjampoen er skånsom mot huden, men tøff mot smuss. Cavalor Equi Wash skylles lett ut og etterlater pelsen med strålende glans. Cavalor Equi Wash er spesielt utviklet for hester. Den nøytrale pH-verdien er skånsom og fuktighetsgivende. Hviste du at? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hesteskinn er 7,0 – 7,4. Figur 1 viser at bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra huden og resultere i hud som er tørr og flassende. Blekende midler har høye pH-verdier; De absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Cavalor Equi Wash er beriket med provitamin B5 og glyserin. Provitamin B5 trenger inn i røttene og forbedrer fuktighetsbalansen. Hydrert hår ser tykkere og mer elastisk ut, og vil ikke bryte så lett. Glyserin fungerer som en balsam på pelsen og gir hårstyrke, fylde og naturlig glans. Hvordan bruke? Fukt hestens pels for å fjerne løse hår og smuss.Bruk Cavalor Equi Wash direkte på pelsen, eller bland ut i en bøtte med lunkent vann og påfør med en svamp. Skyll grundig ut. Advalser. Kun for utvenig bruk.
Lagerstatus: 37
239 kr
- +
Langtidsvirkende man og pelsspray som gir hesten en vakker glans. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende.
Lagerstatus: 66
145 kr
- +
Langtidsvirkende man og pelsspray som gir hesten en vakker glans. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende.
Lagerstatus: 2
939 kr
- +
- Langvarig spraybalsam for pels, hale og man. - Gir håret strålende glans og fylde. - Holder man og hale flokefri i flere dager. - Inneholder en silikonblanding av høy kvalitet. - pH-nøytral Om produktet. Cavalor Star Shine er en langvarig balsam spray med en unik og behagelig duft. Cavalor Star Shine gir pelsen en strålende glans og holder man og hale flokefri i flere dager. Cavalor Star Shine er laget av ingredienser av høy kvalitet og er også pH-nøytral. Den hudvennlige formelen holder pels, man og hale fuktig, noe som gir håret mer volum og elastisitet, ingen statisk og et sunt, godt vedlikeholdt utseende. Ingredienser. Cavalor Star Shine inneholder en silikonblanding av høy kvalitet. Vi bruker silikon fordi vi er overbevist om at dette er essensielt for en god flokespray. Betydningen av silikon av god kvalitet bør ikke undervurderes. Silikonene av lav kvalitet som finnes i mange billigere produkter, kan skade håret. Cavalor Star Shine bidrar til å forhindre at det dannes flekker på pelsen og avviser støv og smuss. Det gir hvert hår et beskyttende belegg for å forhindre floker. Dette beskyttende laget bidrar til å forhindre hårbrudd og tap under kammen. Cavalor Star Shine hjelper til med å reparere skadet hår og forbedrer pelsfarge og struktur for en uforglemmelig glans. Hvordan bruke. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende. Ideelt sett, spray Cavalor Star Shine på den våte pelsen, manen og halen umiddelbart etter vask. For best resultat, børst hesten etterpå med en ull eller bomullsklut.
Lagerstatus: 47
315 kr
- +