Betingelser Hjem Om oss
Du er her: Forsiden > Cavalor > Pleiemidler
- Skånsom, dyprensende sjampo med klorhexidin - Forbedrer hudhygienen - Inneholder balsam for en myk pels - pH-nøytral - Rengjør også lær, schabraker og dekken Om produktet. Cavalor Derma Wash er en dyprensende sjampo med klorhexidin for vasking av hester med flassende hud, matt pels eller hudsykdommer. Det er også den ideelle sjampoen for å vaske nykommere til stallen. Cavalor Derma Wash er pH-nøytral og forbedret med glyserin for å fukte huden og gi hesten din en skinnende pels. Cavalor Derma Wash kan også brukes til å rengjøre dekken, schabraker, lær osv. Visste du? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hestehud er 7,0 – 7,4. Bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra hestens hud, noe som gjør den tørr og flassende. Produkter med høye pH-verdier (som sterke vaskemidler) absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Klorhexidin tolereres generelt godt. I motsetning til andre desinfeksjonsmidler (som jod), vil klorheksidin ikke tørke ut huden eller misfarge pelsen. Studier har også vist at klorhexidin fungerer lenger og mer omfattende. Ingrediensene i Cavalor Derma Wash ble nøye utvalgt for kvalitet og ytelse. Visse fargestoffer og såper kan redusere effektiviteten av klorhexidin. Dette nøye utvalget av ulike ingredienser er grunnen til at Cavalor Derma Wash ikke skummer like rikt som andre sjampoer. Hvordan å bruke? Tilsett litt (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash i en bøtte med lunkent vann eller påfør direkte med en svamp, enten på hele kroppen eller bare på det berørte området. La det trekkee inn, skyll deretter grundig med vann. For forebyggende bruk, vask hesten med Cavalor Derma Wash en gang i måneden eller etter nær kontakt med andre hester (på staller eller på reise). Tips. Cavalor Derma Wash kan også brukes til dyprengjøring av lær eller annet utstyr. Bruk 30 ml Cavalor Derma Wash i stedet for vaskemiddel i vaskemaskinen for å rengjøre tekstiler. Bruk Cavalor Derma Spray til å rense sår eller følsomme underlivsområder. Advarsel. Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Lagerstatus: 45
295 kr
- +
- Beroligende hudsalve, mykgjør og helbreder. - Stimulerer helbredelse og minimerer arrdannelse. - For rask gjenvekst av håret i sin opprinnelige farge. - Lindrer også solbrenthet. Mer om produktet. Hudsalve som kan brukes på alt. Ideell for gnagsår, småsår og andre hudirritasjoner. Super som muggsalve på lett muggangrep og for å mykgjøre huden etter mugg. Lurax Cream stimulerer sårheling, reduserer arrdannelse og akselererer hårets gjenvekst i sin naturlige farge. Cavalor ble inspirert av naturens helbredelsesprosesser da den utviklet sin Lurax Cream. Cavalor skapte en komplett formel med en blanding av komplementære ingredienser. Denne formelen gir hudceller næringsstoffer som er viktige for regenerering, reduserer dannelsen av arrvev og akselererer hårvekst. Det kjøler og lindrer også for å motvirke irritasjon og lar sår gro. Cavalor Lurax Cream har også antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper som reduserer risikoen for betennelse. Cavalor Lurax Cream er derfor ideell som en salve for behandling av sår, men kan også brukes til å lindre kløe fra hudirritasjoner eller solbrenthet. Ingredienser. Cavalor Lurax Cream inneholder antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper, noe som vil redusere sjansen for infeksjoner. Hvordan bruke? Påfør Cavalor Lurax Cream daglig på det rensede såret eller irritert hud for å sikre en naturlig og rask gjenoppretting. Lagres på et kjølig sted.
Lagerstatus: 40
479 kr
- +
-Fjerner de mest gjenstridige flekkene -Umiddelbar effekt - Ikke nødvendig med vann - pH nøytral -Deilig lukt Cavalor Bianco Spray er designet for bruk på grå, hvite og lyse hester og hvite ben, men også for skitne eller flekkete områder på andre pelsfarger. Resultatet? En ren pels som skinner med en silkeaktig følelse og en fantastisk duft. Cavalor Bianco Spray inneholder hvitt pulver som aktiveres når det sprayes på flekker. Cavalor Bianco Spray inneholder silikoner av høy kvalitet. Disse forhindrer at smuss fester seg til pelsen, noe som gjør det enkelt å fjerne med en klut, og skaper et beskyttende lag uten å dekke til huden. Cavalor Bianco Sprays formel er pH-nøytral og vil ikke skade hudens naturlige talg. Cavalor Bianco Spray er også beriket med arganolje for å gi pelsen næring og fuktighet. Denne naturlige oljen er høy i vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Det er ikke nødvendig med vann. Påfør pulveret på flekken og la virke i noen minutter. Tørk deretter av flekken og overflødig pulver med en tørr klut.
Lagerstatus: 116
215 kr
- +
- Dyprensende sjampo - Perfekt for vansklige flekker - PH-nøytral Om produktet. Med Cavalor Bianco Wash kan hvitt virkelig bli hvitt igjen. Selv gjenstridige gress-, avføring- eller urinflekker på hvite ben eller andre pelsfarger. Den unike formelen fjerner flekker uten å irritere huden. Hviste du? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hesteskinn er 7,0 – 7,4. Bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra hestens hud, noe som gjør den tørr og flassende. Produkter med høye pH-verdier (som sterke vaskemidler) absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Cavalor Bianco Wash inneholder høykonsentrerte vaskemidler, slik at bare en liten mengde produserer mye skum for å fjerne selv de mest gjenstridige flekkene. En flaske Cavalor Bianco Wash varer lenge. Hvordan å bruke? Cavalor Bianco Wash er en høykonsentrert sjampo. Bland sjampoen i en bøtte med vann eller påfør en liten mengde direkte på flekker for fantastiske resultater. Tips. Etter påføring, la sjampoen trekke inn en liten stund før du skyller med varmt vann.
Lagerstatus: 71
355 kr
- +
Denne sommeren hjelper vi ryttere med å få skimlene til å se hvitere ut enn hvitt. Hvordan? Med kombinasjonen av Bianco Wash og Bianco Spray, selvfølgelig. Dette power-paret overvinner alle gjenstridige flekker. Kan brukes på alle hester, fjerner flekker uansett farge på hesten. Sommerens kampanjepakke: Kjøp Bianco Wash og få en Bianco Spray gratis.
Lagerstatus: 35
355 kr
- +
Liniment shampo, ideell for å revitalisere hestens muskler og kropp etter kraftig anstrengelse. Bland inneholdet i en kork (15 ml) med 4 ltr kaldt vann. Stryk denne blandingen med en svamp på hestens kropp, spesiellt ben og rygg. Det er ikke nødvendig å skylle etterpå.
Lagerstatus: 4
955 kr
- +
- Forfriskende og kjølende lotion. - Slapper av muskler etter fysisk aktivitet og støtter restitusjon. - Med mentol, Eucalyptus radiata og tea tree olje. - pH-nøytral Om produktet. Cavalor CoolSens er et konsentrert liniment som inneholder en blanding av eteriske oljer for å vaske, friske opp og avkjøle hestens kropp, muskler og ben. Det er viktig for hester å kjøle seg grundig ned etter trening for å forhindre stramme muskler og langvarig skade på kroppen. Hvis hesten fortsetter å svette, betyr det at kroppen fortsatt er for varm. Kjøl ned hesten med kaldt eller lunkent vann. Tilsetning av Cavalor CoolSens til vannet vil forlenge og øke kjøleeffekten. Cavalor CoolSens er den ideelle velværebehandlingen for å hengi hesten din etter hardt arbeid eller bare på en varm sommerdag. Nyt litt kvalitetstid med hesten din mens du ser ham komme seg, tørke raskt med en strålende glans. Liniment shampo, ideell for å revitalisere hestens muskler og kropp etter kraftig anstrengelse. Hviste du? Nedkjøling er like viktig som oppvarming. Unngå skader ved å være spesielt oppmerksom på stell av hestens muskler og sener på slutten av treningsøktene. Ingredienser. Cavalor CoolSens inneholder eteriske oljer som mentol, eukalyptus radiata og tea tree olje. Mentol og eukalyptus stimulerer sensoriske nerver som gjør at trette og verkende ben føles kjølige og uthvilte. De blokkerer også smertereseptorer, noe som gjør dem effektive som eksternt analgetika. Mentol, i tillegg til sine lokaliserte kjøle og smertestillende egenskaper, utvider også blodkarene for å fremskynde helbredelsesprosessen. Dette gjør at mer blod kan nå smerteområder, noe som bidrar til å lindre muskel og leddsmerter. Cavalor CoolSens er pH-nøytral og vil ikke irritere huden. Den inneholder også tea tree olje, noe som gjør den ideell for rensing av mindre sår. Hvordan bruke? Bland inneholdet i en kork (15 ml) med 4 ltr kaldt vann. Stryk denne blandingen med en svamp på hestens kropp, spesiellt ben og rygg. Ikke skyll av, bare fjern overflødig vann med en svetteskrape slik at hesten ikke blir dryppende våt. Advarsel. Kun for utvendig bruk. Ungå kontakt med øynene.
Lagerstatus: 16
315 kr
- +
Pre- og probiotisk hudspray. For mikroflora ubalanse i huden (kløe, sår sprukken hud i kodeleddet, sår, bakterielle infeksjoner mm). Sprayes på det berørte området to ganger daglig. Bruk Cavalor Derma Spray som en naturlig rensespray for høver, hud, pels, man og hale. Den pH-nøytrale formelen, spesielt skapt for hestens hud, eliminerer aktive patogener og fremmer en sunn balanse av mikroflora. Dette reduserer forekomsten av bakterier og sopp. Den hjelper "gode" bakterier til å få fotfeste i det berørte området og formere seg raskere og hemmer vedheft av patogener. Dette forebygger og lindrer problemer som hovsprekker, soppinfeksjoner, sur stråle mm. Cavalor Derma Spray kan og brukes til å rense sår, noe som bidrar til å forhindre infeksjoner og styrker kroppens naturlige helbredelsesrespons. Advarsel: Kun til utvendig bruk.
Lagerstatus: 44
349 kr
- +
- Skånsom, dyprensende sjampo med klorhexidin - Forbedrer hudhygienen - Inneholder balsam for en myk pels - pH-nøytral - Rengjør også lær, schabraker og dekken Om produktet. Cavalor Derma Wash er en dyprensende sjampo med klorhexidin for vasking av hester med flassende hud, matt pels eller hudsykdommer. Det er også den ideelle sjampoen for å vaske nykommere til stallen. Cavalor Derma Wash er pH-nøytral og forbedret med glyserin for å fukte huden og gi hesten din en skinnende pels. Cavalor Derma Wash kan også brukes til å rengjøre dekken, schabraker, lær osv. Visste du? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hestehud er 7,0 – 7,4. Bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra hestens hud, noe som gjør den tørr og flassende. Produkter med høye pH-verdier (som sterke vaskemidler) absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Klorhexidin tolereres generelt godt. I motsetning til andre desinfeksjonsmidler (som jod), vil klorheksidin ikke tørke ut huden eller misfarge pelsen. Studier har også vist at klorhexidin fungerer lenger og mer omfattende. Ingrediensene i Cavalor Derma Wash ble nøye utvalgt for kvalitet og ytelse. Visse fargestoffer og såper kan redusere effektiviteten av klorhexidin. Dette nøye utvalget av ulike ingredienser er grunnen til at Cavalor Derma Wash ikke skummer like rikt som andre sjampoer. Hvordan å bruke? Tilsett litt (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash i en bøtte med lunkent vann eller påfør direkte med en svamp, enten på hele kroppen eller bare på det berørte området. La det trekkee inn, skyll deretter grundig med vann. For forebyggende bruk, vask hesten med Cavalor Derma Wash en gang i måneden eller etter nær kontakt med andre hester (på staller eller på reise). Tips. Cavalor Derma Wash kan også brukes til dyprengjøring av lær eller annet utstyr. Bruk 30 ml Cavalor Derma Wash i stedet for vaskemiddel i vaskemaskinen for å rengjøre tekstiler. Bruk Cavalor Derma Spray til å rense sår eller følsomme underlivsområder. Advarsel. Kun for utvendig bruk. oppbevares utilgjengelig for barn.
Lagerstatus: 4
869 kr
- +
- Skånsom, dyprensende sjampo med klorhexidin - Forbedrer hudhygienen - Inneholder balsam for en myk pels - pH-nøytral - Rengjør også lær, schabraker og dekken Om produktet. Cavalor Derma Wash er en dyprensende sjampo med klorhexidin for vasking av hester med flassende hud, matt pels eller hudsykdommer. Det er også den ideelle sjampoen for å vaske nykommere til stallen. Cavalor Derma Wash er pH-nøytral og forbedret med glyserin for å fukte huden og gi hesten din en skinnende pels. Cavalor Derma Wash kan også brukes til å rengjøre dekken, schabraker, lær osv. Visste du? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hestehud er 7,0 – 7,4. Bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra hestens hud, noe som gjør den tørr og flassende. Produkter med høye pH-verdier (som sterke vaskemidler) absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Klorhexidin tolereres generelt godt. I motsetning til andre desinfeksjonsmidler (som jod), vil klorheksidin ikke tørke ut huden eller misfarge pelsen. Studier har også vist at klorhexidin fungerer lenger og mer omfattende. Ingrediensene i Cavalor Derma Wash ble nøye utvalgt for kvalitet og ytelse. Visse fargestoffer og såper kan redusere effektiviteten av klorhexidin. Dette nøye utvalget av ulike ingredienser er grunnen til at Cavalor Derma Wash ikke skummer like rikt som andre sjampoer. Hvordan å bruke? Tilsett litt (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash i en bøtte med lunkent vann eller påfør direkte med en svamp, enten på hele kroppen eller bare på det berørte området. La det trekkee inn, skyll deretter grundig med vann. For forebyggende bruk, vask hesten med Cavalor Derma Wash en gang i måneden eller etter nær kontakt med andre hester (på staller eller på reise). Tips. Cavalor Derma Wash kan også brukes til dyprengjøring av lær eller annet utstyr. Bruk 30 ml Cavalor Derma Wash i stedet for vaskemiddel i vaskemaskinen for å rengjøre tekstiler. Bruk Cavalor Derma Spray til å rense sår eller følsomme underlivsområder. Advarsel. Kun for utvendig bruk. oppbevares utilgjengelig for barn.
Lagerstatus: 8
759 kr
- +
Lettanvendelig og effektiv spray for å holde hovens såle tørr og unngå sur stråle. Ved veldig dårlig/sur såle og stråle: Spray på 2 ggr/daglig i 5 dager For vedlikehold: Spray på 2 ggr i uken
Lagerstatus: 24
345 kr
- +
Hudvennlig shampo. Bland Equi Wash med varmt vann, gni det godt inn i pelsen og skyll av med lunkent vann.
Lagerstatus: 7
799 kr
- +
Hudvennlig shampo. Bland Equi Wash med varmt vann, gni det godt inn i pelsen og skyll av med lunkent vann.
Lagerstatus: 11
669 kr
- +
- Forfriskende og nærende sjampo. - Renser og nærer for en strålende pels. - Med provitamin B5 og glyserin. - pH-nøytral Mer om produktet. Cavalor Equi Wash er den ideelle sjampoen for å skjemme bort hesten din på vaskedagen. Denne pH-nøytrale sjampoen er skånsom mot huden, men tøff mot smuss. Cavalor Equi Wash skylles lett ut og etterlater pelsen med strålende glans. Cavalor Equi Wash er spesielt utviklet for hester. Den nøytrale pH-verdien er skånsom og fuktighetsgivende. Hviste du at? Menneskehud har en naturlig surhet på 4,0 – 5,5, men optimal pH i hesteskinn er 7,0 – 7,4. Figur 1 viser at bruk av produkter med lave pH-verdier (som sjampo for mennesker) vil føre til at fuktighet absorberes fra huden og resultere i hud som er tørr og flassende. Blekende midler har høye pH-verdier; De absorberer hudens naturlige talg, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Ingredienser. Cavalor Equi Wash er beriket med provitamin B5 og glyserin. Provitamin B5 trenger inn i røttene og forbedrer fuktighetsbalansen. Hydrert hår ser tykkere og mer elastisk ut, og vil ikke bryte så lett. Glyserin fungerer som en balsam på pelsen og gir hårstyrke, fylde og naturlig glans. Hvordan bruke? Fukt hestens pels for å fjerne løse hår og smuss.Bruk Cavalor Equi Wash direkte på pelsen, eller bland ut i en bøtte med lunkent vann og påfør med en svamp. Skyll grundig ut. Advalser. Kun for utvenig bruk.
Lagerstatus: 9
239 kr
- +
- Insektmiddel for hester og ryttereBeskyttelse mot irriterende fluer, hestebrems, mygg og flått. - Skånsom mot huden med en behagelig duft. - Inneholder icaridin. Om produktet. Cavalor FlyLess er et effektift insektmiddel som gir hester og ryttere beskyttelse mot fluer, hestebrems, mygg, flått og andre insekter. Behagelig duftende slik at du kan nyte sommerturene dine til det fulle. Kan brukes både på hest og rytter. Spray på pels eller klær, kan og sprayes direkte på huden. Skal ikke sprayes på sår eller solbrent hud. Insektssprayen inneholder 20,6% icaridine, som gjør at sprayen virker ca 10 timer på mennesker og inntil 24 timer på hester. Ingredienser. Hvorfor bruker Cavalor icaridin? Icaridin er et molekyl som er registrert som et effektivt stoff mot fluer, hestefluer, mygg og flått. Det er også godkjent for bruk på hester og mennesker. Det er ekstremt effektivt og enkelt å bruke. Icaridin verken flekker eller fester seg til tekstiler eller lær. Derfor anbefaler vi Cavalor FlyLess for bruk på både hester og ryttere. Begge er beskyttet. Hvordan bruke? Spray på hud eller pels fra en avstand på 15 cm. Repellenter fungerer best når du bruker dem på alle områder av eksponert hud eller pels. Bruk en bomullsklut til å påføre Cavalor FlyLess på områder rundt øynene. Sikker for bruk på mennesker og hunder. Må ikke brukes på slimhinner, sår eller solbrent hud. Oppbevaring. Oppbevares i romtemperatur (mellom 5 °C og 25 °C). Advarsel. Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdes borte fra tennkilder
Lagerstatus: 69
535 kr
- +
NYHET!!! Effektiv gele som gir rask lindring for ømme og stive muskler, ledd og sener, og hovne ben. Masser med Cavalor FreeBute Gel daglig etter, eller minst 1,5 time før du rir for å løsne ømme muskler. Påfør Cavalor FreeBute Gel to ganger daglig for raskere bedring av overbelastning. Bruk Cavalor FreeBute Gel for å raskere bli kvitt melkesyre i bena. Kan trygt brukes på små sår og under bandager. Inneholder 8 essensielle oljer, blant annet Eucalyptus, Lavender og Tea Tree. Kun til ekstern bruk. Overdreven bruk kan gi overfølsomhetsreaksjoner. På grunn av den høye mengden essensielle oljer anbefales det ikke å bruke FreeBute Gel under direkte sollys eller under schabrak og benbelegg under arbeide, da disse stedende kan bli veldig varme.
Lagerstatus: 34
459 kr
- +
Effektiv gele som gir rask lindring for ømme og stive muskler, ledd og sener, og hovne ben. Masser med Cavalor FreeBute Gel daglig etter, eller minst 1,5 time før du rir for å løsne ømme muskler. Påfør Cavalor FreeBute Gel to ganger daglig for raskere bedring av overbelastning. Bruk Cavalor FreeBute Gel for å raskere bli kvitt melkesyre i bena. Kan trygt brukes på små sår og under bandager. Inneholder 8 essensielle oljer, blant annet Eucalyptus, Lavender og Tea Tree. Kun til ekstern bruk. Overdreven bruk kan gi overfølsomhetsreaksjoner. På grunn av den høye mengden essensielle oljer anbefales det ikke å bruke FreeBute Gel under direkte sollys eller under schabrak og benbelegg under arbeide, da disse stedende kan bli veldig varme.
Lagerstatus: 6
3 399 kr
- +
- Kjølende leire for muskler og sener. - Ineholder arnica. - 100% Naturlig. Mer om produktet. Cavalor Ice Clay er en leire som hovedsakelig påføres bena for å slappe av overarbeidede muskler og sener, og forhindre hevelse. Hviste du at? Leire er spesielt populært for bruk i feltritt, men kan brukes i alle disipliner. Hvis du krever det ytterste av hesten din – under galopptrening, på feltrittsbaner eller trening på hardt underlag – kan det føre til at den får slitne eller hovne ben neste dag. I motsetning til geler har leire langvarige effekter. En leire forblir aktiv så lenge den er fuktig. Leire er også mer konstant i temperatur, slik at den avkjøles på lang sikt og renser naturlig. Vi anbefaler derfor å bruke leire etter harde treningsøkter. Ingrediensene i leire slapper av muskler og sener og sikrer raskere restitusjon av utmattede ben. Leire kan brukes på ulike måter; Se bruksanvisning. Så lenge leira er fuktig, forblir den aktiv og vil gi mottrykk slik at beina er tørre og fine neste dag Ingredienser. Cavalor Ice Clay består hovedsakelig av kaolinitt. Naturlig leire supplert med mineraler for å lindre overbelastede bein. Denne leiren er naturlig rik på mineraler med høy absorpsjonsevne; Det renser og fjerner overdreven synovialvæske fra ankelleddene og de andre leddene og senene. Magnesiumsulfatet i Cavalor Ice Clay stimulerer blodsirkulasjonen og lar musklene slappe av. Denne effekten forsterkes av essensielle oljer, inkludert arnica og rosmarin, begge med påvist antiinflammatoriske og smertelindrende egenskaper. Hvordan bruke? Rask kjøling: legg et tykt lag på sener og bein, la det tørke og skyll av med kaldt vann. Langsom kjøling: legg et tykt lag på sener og bein, pakk inn i vått papir og bandager.
Lagerstatus: 5
840 kr
- +
Naturlig leire supplert med mineraler for å lindre overbelastede bein. Rask kjøling: legg et tykt lag på sener og bein, la det tørke og skyll av med kaldt vann. Langsom kjøling: legg et tykt lag på sener og bein, pakk inn i vått papir og bandager.
Lagerstatus: 4
1 395 kr
- +
Unik formel som gir næring til læret, holder det mykt og gir det glans uten at det blir glatt. Påfør Leather Shine på læret med en fuktig klut eller svamp. For ekstra glans, poler med en tørr klut.
Lagerstatus: 3
159 kr
- +
For grundig rengjøring av lær. Påfør Leather Soap med en fuktig klut eller svamp.
Lagerstatus: 34
129 kr
- +
For grundig rengjøring av lær. Påfør Leather Soap med en fuktig klut eller svamp.
Lagerstatus: 5
679 kr
- +
- Flytende glyserin såpe for lær. - Mild såpe. - Får læret til å skinne. Mer om produktet. Cavalor Leather Soap er ideell til rengjøring av lær hver dag. Denne pH-nøytrale glyserinsåpen er skånsom mot lær og holder seg smidig. Cavalor Leather Soap får også læret til å skinne. Hviste du? Lær er laget av huden til en ku. Akkurat som huden vår, må den holdes hydrert for å holde seg smidig og forhindre at den blir sprukket. Daglig rengjøring med Cavalor Leather Soap og regelmessig pleie med Cavalor Leather Shine vil bidra til å holde skinnet ditt nytt. Ingredienser. Glyserin regnes som såpe fortreffelig for rengjøring og pleie av lær. Denne flytende formen kommer i en brukervennlig sprayflaske. Hvordan bruke? Før bruk. Tørk grovt smuss, svette eller hår av læret. For å fjerne fett, smuss og svette, påfør Cavalor Leather Soap på en fuktig klut eller svamp og gni den inn i læret. Etter tørking, gni med en tørr klut eller myk børste for å få læret til å skinne og fjerne såperester. Advarsel. Kun for utvendig bruk. Hold utilgjellelig for barn.
Lagerstatus: 52
299 kr
- +
Denne muggsalven er 100% naturlig og dopingfri. MudDoc hindrer bakterier fra å feste seg, noe som også forebygger for mugg i fremtiden. Desinfiser irritert hud, og smør på MudDoc. Kun til utvortes bruk.
Lagerstatus: 37
575 kr
- +
Cavalor® Muscle Cooler er en kjølegel som forbedrer sene og muskelgjenoppretting. De aktive ingrediensene i produktet støtter nedkjølings- og gjenopprettingsprosessen til både din hest og deg selv ved å forhindre muskelsmerter og stivhet. Cavalor® Muscle Cooler kan brukes til å behandle muskler og sener i beina, men også i ryggen. Masser huden med et tynt lag Cavalor® Muscle Cooler etter trening. Bandasjer kan trygt brukes i kombinasjon med Cavalor® Muscle Cooler. Cavalor® Muscle Cooler er ikke kun til din hest - rytterens muskler og sener fortjener like mye oppmerksomhet etter trening. Masser det berørte området med et tynt lag med Cavalor® Muscle Cooler etter trening for å forhindre muskelstivhet neste dag. Advarsel: Ikke bruk Cavalor® Muscle Cooler på infisert eller blåmerket hud. Kun for utvortes bruk.
Lagerstatus: 15
1 050 kr
- +
Recup Gel = Muscle Cooler Masser inn et tynt lag, og den trenger dypt inn og lindrer ømme og stive muskler og sener etter kraftig anstrengning. Virker og forebyggende. Kan og brukes under bandager. Kan brukes både på hest og rytter.
Lagerstatus: Tomt på lager
1 495 kr
- +
Cavalor PodoGuard er en næringsrik hovolje som kan brukes på sprekte høver, følsomme og skjøre høver. Podoguard forbedrer hovens kvalitet og fremmer hovveksten. Podoguard skaper en optimal fuktighetsbalanse, som fremmer hovens egenskap til selv å reaparer hovsprekker. Den spesifikke essensielle oljen har en bakterie hemmende effekt. Cavalor Podoguard kombinerer to oljer: en nærende olje med aktive ingredienser som absorberes dypt inn i hoven, og en unik essensiell olje for optimal hovvekst, utvikling og kvalitet. Den essensielle oljen bidrar og til å hemme veksten og reproduksjonen av bakterier, neo som resulterer i en sunnere hov. Cavalor Podoguard skaper et ideelt fuktighetsnivå som styrker skadde og ødelagte høver samtidig som en ny sunn hov vokser ut. Påføres flere ganger i uken på utsiden av en ren og fuktig hov ved hjelp av en kost.
Lagerstatus: 40
165 kr
- +
Cavalor PodoGuard er en næringsrik hovolje som kan brukes på sprekte høver, følsomme og skjøre høver. Podoguard forbedrer hovens kvalitet og fremmer hovveksten. Podoguard skaper en optimal fuktighetsbalanse, som fremmer hovens egenskap til selv å reaparer hovsprekker. Den spesifikke essensielle oljen har en bakterie hemmende effekt. Cavalor Podoguard kombinerer to oljer: en nærende olje med aktive ingredienser som absorberes dypt inn i hoven, og en unik essensiell olje for optimal hovvekst, utvikling og kvalitet. Den essensielle oljen bidrar og til å hemme veksten og reproduksjonen av bakterier, neo som resulterer i en sunnere hov. Cavalor Podoguard skaper et ideelt fuktighetsnivå som styrker skadde og ødelagte høver samtidig som en ny sunn hov vokser ut. Påføres flere ganger i uken på utsiden av en ren og fuktig hov ved hjelp av en kost.
Lagerstatus: 7
1 135 kr
- +
- Hovolje for bedre hovkvalitet. - Beskytter mot bakterier. - Bringer fuktighetsbalansen tilbake til hoven. - 100% naturlig Om produktet. Cavalor PodoGuard er en unik blanding av nærende eteriske oljer som trenger dypt inn i hoven for optimal kondisjonering. Cavalor PodoGuards nærende oljer trenger dypt inn i hoven for en ideell fuktighetsbalanse og fremmer forbedret hovvekst, utvikling og kvalitet. Sprekte og skadede hover vil komme seg raskere gjennom sunn hovhornvekst. Hviste du? Visste du at en sunn hov utvider seg og trekker seg sammen når hesten beveger seg? Hovens naturlige fleksibilitet gjør at dette kan skje. Store svingninger i temperatur og fuktighet fra dag til natt, spesielt om sommeren, gjør det vanskelig for hover å beholde fuktigheten. For tørre hover blir ufleksible, noe som resulterer i sprekte hover. For mye fuktighet er heller ikke bra. Hovene består hovedsakelig av keratin, det samme stoffet i negler. De blir myke når de er våte, mister sine naturlige oljer og blir mer motagelig for ytre påkjenninger. Cavalor PodoGuard gir et lag med antibakteriell beskyttelse som holder fuktighet og mikroorganismer ute. Ingredienser. Cavalor PodoGuard inneholder en antibakteriell barriere for å holde fuktighet og mikroorganismer ute. Dette gjør Cavalor PodoGuard til den ideelle blandingen for å beskytte hestens hover mot alle miljøer. Hvordan bruke? I tørre omgivelser: Bruk Cavalor PodoGuard flere ganger i uken på rengjorte hover for å forhindre fuktighetstap og sprekker. I våte omgivelser: Bruk Cavalor PodoGuard flere ganger i uken på rengjorte tørre hover. Advarsel. Kun til utvendig bruk.
Lagerstatus: 67
375 kr
- +
Cavalor PodoSens er en terapeutisk olje for sensitive høver. PodoSens er en unik blanding av essensielle oljer som gir rask lindring av sensitive høver og fremmer hovens elastisitet. Den styrker og optimal hovvekst. Påfør Cavalor PodoSens to ganger daglig på kronranden og/eller sålen. Brukes frem til symptomene forsvinner. Tips: Sensitive høver på grunn av metabolske problemer/forfangenhet krever en helhetlig vurdering av behandlingen. Her anbefales det at Cavalor PodoSens kombineres med Cavalor LaminAid i tillegg til justeringer av fôret. Cavalor LaminAid er et fôrtilskudd som gjenoppretter balansen i kroppens metabolske og hormonelle prosesser på en rekke måter og bidrar til balanse i tarmbakteriene. Advarsel: Kun til ekstern bruk
Lagerstatus: 42
699 kr
- +
Naturlig beskyttende deodorant. Spray Cavalor ProScent på hestens pels for å nøytralisere lukt og svette. Våren og det nydelige været, så herlig! Det er den perfekte tiden å gå ut og utforske naturen med hestene, men fluer, hestebrems, mygg og andre insekter føler på samme måte. Cavalor ProScent gir en nydelig duft som nøytraliserer hestens lukt og svette, som dessverre er veldig tiltalende for insekter. Den gir naturlig, effektiv beskyttelse. Ideell for skogsturer. ProScent inneholder essensielle oljer, så bør ikke sprayes på klær. Skal IKKE brukes på hund og katt. For hund og katt bruk Cavalor FlyLess
Lagerstatus: 27
179 kr
- +
Naturlig beskyttende deodorant. Spray Cavalor ProScent på hestens pels for å nøytralisere lukt og svette. Våren og det nydelige været, så herlig! Det er den perfekte tiden å gå ut og utforske naturen med hestene, men fluer, hestebrems, mygg og andre insekter føler på samme måte. Cavalor ProScent gir en nydelig duft som nøytraliserer hestens lukt og svette, som dessverre er veldig tiltalende for insekter. Den gir naturlig, effektiv beskyttelse. Ideell for skogsturer. ProScent inneholder essensielle oljer, så bør ikke sprayes på klær. Skal IKKE brukes på hund og katt. For hund og katt bruk Cavalor FlyLess
Lagerstatus: 80
399 kr
- +
- Demping og mykgjørende hovpasta. - Naturlig forebyggende for hovtraumer. - Laget med magnesiumsulfat, arnica, jod og furu tjære. - 100% naturlig Om produktet. Naturlig produkt for pleie og forebygging av hov traumer. Cavalor SoleMate reduserer hovbetennelser og lindrer smerter. Smertefulle eller følsomme hover etter trimming eller fra arbeid på en hard overflate? Gjør treningen behagelig igjen med Cavalor SoleMate, en pasta som påføres på undersiden av hoven. Denne pastaen fungerer som en pute, men lindrer også smerte. Hovsmerter kan ha mange årsaker - skader, abscesser, tynne såler, hvit linje sykdom, eller arbeid på harde overflater eller ved høyere intensiteter. Cavalor SoleMate-pasta ble utviklet for naturlig hovvedlikehold og forebygging av hovsmerter. Det reduserer effektivt betennelse og lindrer smerte. Påfør Cavalor SoleMate på frosken og sålen etter en hard treningsøkt eller dagen før intensivt arbeid, for eksempel en konkurranse. Ingredienser. Magnesiumsulfat har smertelindrende effekter, mens arnica bidrar til å redusere betennelse i frosken og sålen. Cavalor SoleMate inneholder også jod som bredspektret antibiotika og furutjære for å opprettholde optimal fuktbalanse i hoven. Hvordan bruke? SoleMate er meget seigt, men fester seg ikke på en våt hånd. Hovsålen skal være grundig rengjort og børst nøye i alle kroker for å sikre maksimal absorpsjon. Hoven må være TØRR for at det skal feste godt. Bruk en våt hånd (eller hanske om ønskelig) for å ta ut produktet og dekk jevnt til hele sålen og strålen. Dekk med sagflis, papir, etc, så det ikke fester seg til gulvet. Det er ikke nødvendig å pakke inn hoven dersom hesten skal stå inne, men det anbefales om hesten skal slippes ut, eller ikke har sko. 1.Rengjør hoven 2.Påfør Cavalor SoleMate med våte hender på den tørre hoven 3.Påfør akkurat nok til å dekke frosken og sålen. 4.Dekk pastaen med trespon eller papir 5.Du kan deretter bamdasjere hoven, men dette er ikke nødvendig.
Lagerstatus: 5
2 590 kr
- +
Langtidsvirkende man og pelsspray som gir hesten en vakker glans. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende.
Lagerstatus: 101
145 kr
- +
Langtidsvirkende man og pelsspray som gir hesten en vakker glans. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende.
Lagerstatus: 8
939 kr
- +
- Langvarig spraybalsam for pels, hale og man. - Gir håret strålende glans og fylde. - Holder man og hale flokefri i flere dager. - Inneholder en silikonblanding av høy kvalitet. - pH-nøytral Om produktet. Cavalor Star Shine er en langvarig balsam spray med en unik og behagelig duft. Cavalor Star Shine gir pelsen en strålende glans og holder man og hale flokefri i flere dager. Cavalor Star Shine er laget av ingredienser av høy kvalitet og er også pH-nøytral. Den hudvennlige formelen holder pels, man og hale fuktig, noe som gir håret mer volum og elastisitet, ingen statisk og et sunt, godt vedlikeholdt utseende. Ingredienser. Cavalor Star Shine inneholder en silikonblanding av høy kvalitet. Vi bruker silikon fordi vi er overbevist om at dette er essensielt for en god flokespray. Betydningen av silikon av god kvalitet bør ikke undervurderes. Silikonene av lav kvalitet som finnes i mange billigere produkter, kan skade håret. Cavalor Star Shine bidrar til å forhindre at det dannes flekker på pelsen og avviser støv og smuss. Det gir hvert hår et beskyttende belegg for å forhindre floker. Dette beskyttende laget bidrar til å forhindre hårbrudd og tap under kammen. Cavalor Star Shine hjelper til med å reparere skadet hår og forbedrer pelsfarge og struktur for en uforglemmelig glans. Hvordan bruke. Som utredende manspray: Spray Star Shine på man og hale, la tørke og gre ut. Som pelsglans: Spray på pelsen, la tørke og gni med en tørr klut. Spray og hele hesten når den er nyvasket før den er tørr, da vil den virke ekstra flekkavvisende. Ideelt sett, spray Cavalor Star Shine på den våte pelsen, manen og halen umiddelbart etter vask. For best resultat, børst hesten etterpå med en ull eller bomullsklut.
Lagerstatus: 32
315 kr
- +
- Lindrende flytende spray. - Rask lindring og beskyttelse mot kløe. - Holder plager unna. - Helbreder og hydrerer sår som skyldes gnagsår. Om produktet. Sw-itch ble spesielt utviklet for hester som er følsomme for hudirritasjon som følge av værforhold eller insektbitt. Sw-itch beskytter hesten mot ukontrollerbar kløe. Cavalor SwItch fungerer på flere måter. Den maskerer hestens kroppslukt og holder myggen på avstand. Dette er et viktig skritt for å forhindre søt kløe, en tilbakevendene hudtilstand. Den inneholder også fuktighetsgivende og nærende stoffer som lindrer irritert og kløende hud. Hviste du? Søt kløe er en tilstand som gjentar seg årlig i visse perioder og ledsages av dermatitt (en betennelse i huden). Denne inflammatoriske reaksjonen er forårsaket av en allergi mot spytt av Culicoides, en type mygg som hovedsakelig er aktiv ved soloppgang og solnedgang i varmere måneder (mars til oktober). Denne reaksjonen forårsaker en konstant kløe på roten av halen og rundt manen, hodet og ørene, som hesten deretter prøver å lindre ved å gni. Dette kan føre til hudskader og i sin tur til sekundære bakterielle infeksjoner. Ikke alle hester er allergiske mot denne myggen, så reaksjonene vil variere fra hest til hest. Raser som islander, shires, walisiske ponnier og friesere ser ut til å være mer utsatt, mens noen blodlinjer i en rase kan være mer utsatt enn andre. Dette betyr at graden av allergisk reaksjon er en genetisk faktor. Ingredienser. Cavalor SwItch inneholder propylenglykol. Dette lindrer kløe og pleier huden. Cavalor SwItch inneholder også ingredienser som forhindrer allergiske reaksjoner. Hvordan bruke? Rist godt til produktet blir hvitt. Spray på en klut eller påfør direkte på irritert hud. Påfør Cavalor SwItch 1 eller 2 ganger per dag til forbedring er observert. Bruk 2 eller 3 ganger per uke som et forebyggende tiltak før myggsesongen starter. Påfør Sw-itch hver dag på det utsatte området så snart du merker hudirritasjon. For å holde kløen under kontroll, bruk Sw-itch 2 til 7 dager i uken. RISTES GODT FØR BRUK. Advarsel. Kun til utvendig bruk. Kan forårsake allergiske hudreaksjoner. Vask hendene etter bruk. Skadelig ved svelging.
Lagerstatus: 10
589 kr
- +